SLPnews

اخبار گفتاردرمانی

اخبار گفتاردرمانی

SLPnews

آسیب شناسی گفتار و زبان ( گفتاردرمانی ) حرفه علمی بین رشته ای زبان شناسی، روانشناسی، پزشکی، علوم اعصاب و جزو رشته های توانبخشی است که خدمات کلینیکی ارائه داده و عهده دار ارائه خدمات پیشگیری، پشتیبانی، درمان، آموزش، مدیریت و تحقیق در حیطه ارتباط و بلع در سراسر طول زندگی افراد از نوزادی تا پیری میباشد.

طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات

10 نکته در مورد حقوق کودک و خانواده - وظایف ما

سه شنبه, ۱۴ مهر ۱۳۹۴، ۰۲:۰۶ ق.ظ

  1. به کودکان خود محبت کردن را آموزش دهید. عاشق شدن گناه نیست. پاک ترین عشقها، عشق دوران کودکیست. عشق را تابو نکنید. کودکان هم حق ابراز عشق دارند. به احساساتشان گوش فرا دهید و مدیریت غیرمستقیم کنید.. آموزش صحیح عشق به کودکان آنها را در انتخاب و تمایز هوس و عشق در جوانی رهنمون خواهد بود.
  2. زبان بدنی فقط کنشها و ژستهای بدنی ما نیست! نوع حرکت، رانندگی، نوع برخورد با علایم راهنمایی و رانندگی، قوانین و مقررات، محیط زیست و حیوانات هم آینه تفکرات ما در اجتماع غیر فردیست! کودکانمان هر چه کنیم یاد میگیرند نه هر چه گوییم!
  3. برای درد دل کردن با کودکانمان زمان بگذاریم.. موقعیت فراهم کنیم تا دردها و تعارضات ناشی از تحول را بتوانند بدون استرس و سانسور برایمان بیان کنند. قبل از اینکه فرزندانمان به سن بلوغ برسند نسبت به آماده سازی ذهنی و روانی اقدامات مفید انجام داده باشیم.(حتی تحت نظارت متخصصین مربوطه .)
  4. از مسخره کردن اقوام و ادیان و فرهنگهای مختلف پرهیز کنیم. بگذاریم فرزندانمان با نفرت و تخاصم رشد نکنند.. حداقل این کار نشر نکردن جوکهای قومی و .. است.
  5. اعتماد چیزی ماندگار است بشرط آنکه بدست خودمان از هم نپاشیم.  اعتماد یکبار که از دست رود تلاش کل عمرمان برای جلب اعتماد بی فایده میشود. همان اندازه که برای شروع رابطه زحمت لازمست و از خودگذشتگی، برای حفظ و تداوم آن هزاران بار بیشتر.
  6. همانطور که برای افزایش دانش کاری مان دوره های مختلف پرهزینه زمان میگذاریم، برای داشتن زندگی و خانواده ای امن و آرام گذراندن دوره های مختلف اجباری تر است. زمان گذاشتن برای خانواده بهترین هدیه و کمترین وظیفه است.
  7. لبخند و تون صدای آرام مرهم تمام دردهای ارتباطیست.. همانگونه که نذر میکنیم برای ادای حاجاتمان صلوات ختم کنیم و به کسانی کمک مالی و .. کنیم، نذر کنیم هر روز چند نفر را خوشحال ویا خندان بدرقه کنیم.
  8. من و شما بهترین الگوی فرزندان و کودکانمان هستیم، چطور میتوانیم انتظار داشته باشیم که کودکانمان کتابخوان و دانشمند شوند در حالی که خودمان حتی روزی یک صفحه هم کتاب نمیخوانیم!
  9. حداقل دو روزی یکبار غذای گرم در منزل پخته شود!
  10. در مباحثات و مکالمات روزمره از جملات ساده و پیشنهادی خبری مودبانه استفاده کنیم. از جملات مشروط ( دارای؛ اگر، درغیراینصورت، مبادا..)، کنایه دار و نیش دار (مراقب باش یدفعه فلان کارو برام انجام ندی، مواظب باش زنگ نزنی حالی بپرسی..) کمتر و کمتر استفاده کنیم..

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی